IQAir | HealthPro 250

Švajcarski prečistač vazduha koji filtrira čestice i do 10 puta manje od virusa, a uz sve to i gasove, mirise i štetne hemikalije.

IQAir | HealthPro 250

IQAir HealthPro 250 dizajniran je tako da ima 4 stepena superiorne filtracije, ekskluzivni 3D UltraSeal™ konstrukciju i izbacuje vazduh u opsegu od 320 stepeni.

152.000 RSD

Šifra proizvoda: hp250Kategorija: Oznaka:

HealthPro 250 ima:

  • 3 filtera za vazduh,
  • 4 stepena superiorne filtracije vazduha
  • ekskluzivnu zaptivnu 3D UltraSeal™ konstrukciju.

  Filtracija mikro čestica

  Nakon što vazduh uđe kroz usisnike, PreMax™ predfilter eliminiše mikročestice kao što su polen, perut kućnih ljubimaca i spore buđi.

  Adsorpcija aktivnim ugljem

  V5-Cell™ filter gasova i mirisa pomoću adsorpcije na granulama aktivnog uglja eliminiše isparljive organske smeše (uzročnike mirisa) i ostale štetne hemikalije.

  Hemisorpcija pomoću peletizirane aktivne supstance

  V5-Cell™ takođe ima i filter za hemisorpciju, koji sadrži peletiziranu aktivnu supstancu za uništavanja ostalih štetnih hemikalija kao što je formaldehid.

  HyperHEPA filtracija

  Nenadmašni IQAir HyperHEPA filter eliminiše fine i ultra fine čestice, uključujući i bakterije, viruse i čestice iz procesa sagorevanja.

  Zašto su HyperHEPA filteri toliko važni?

  HEPA je sertifikat koji svi proizvođači prečistača vazduha moraju da poseduju, i u skladu sa svim globalnim propisima kompanija IQAir je razvila sopstveni standard filtera pod nazivom HyperHEPA.

   

  IQAir HyperHEPA filteri poseduju izuzetno visoku moć filtriranja štetnih čestica iz vazduha, potvrđen od strane nezavisnih laboratorija. HyperHEPA filteri filtriraju 99,5% štetnih ultrafinih čestica zagađenja veličine do 0,003 mikrona, što je čak 100 puta manje od 0,3 mikrona.

  3D „ultra seal“ zaptivanje

  Mnogi prečistači vazduha imaju problem za unutrašnjim konstrukcijama koje popuštaju i kroz koje se deo čestica vraća u vazduh.

  IQAir je razvio sistem trodelnog zaptivanja za svaki spoj. Precizno izvedena izrada omogućava laku dostupnost i menjanje filtera, dok apsolutno zadržava sve štetne čestice.

  Swiss made je mnogo više od nalepnice o samom poreklu robe.

  Svaki kupac HealthPro prečistača vazduha dobija ručno potpisani Sertifikat Performansi koji garantuje da je uređaj testiran i da je vazduh nakon filtriranja bio 99.97% čistiji, ili više od toga.

  Potpuna kontrola nad kvalitetom vazduha

  HealthPro 250 prečistač vazduha ima opciju programiranja automatskog rada uređaja, ali i brzine ventilatora u svakom režimu rada

  Inteligentno praćenje životnog veka filtera kroz tačno merene periode korišćenja, prosečnu brzinu ventilatora (ima ih 6), ali i nivo zagađenosti, precizno predviđa kada treba zameniti filtere.

  #1 izbor za osobe sa astmom i alergijama

  Već u prvom stepenu filtracije, kada vazduh prolazi kroz PreMax filter, HealthPro 250 uklanja sve alergene, polene, perut kućnih ljubimaca i spore buđi.

  HealthPro serija je dobitnik mnogih međunarodnih priznanja kao što je npr. „Seal of Approval“ koji izdaje PTPA.

  IQAir proizvodi verovatno najbolje prečistače vazduha na svetu. IQAIR tim specijalista usavršava tehnologiju prečišćivanja vazduha već preko 55 godina na obali švajcarskog jezera Constance.

  IQAir | HealthPro 250

  IQAir HealthPro 250 dizajniran je tako da ima 4 stepena superiorne filtracije, ekskluzivni 3D UltraSeal™ konstrukciju i izbacuje vazduh u opsegu od 320 stepeni.

  152.000 RSD

  Šifra proizvoda: hp250Kategorija: Oznaka:
  0
   0
   Vaša korpa
   Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu