RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

IQAir | HealthPro 250

Sa 3 različita moćna filtera, 3D UltraSeal™ konstrukcijom i minimalnom potrošnjom struje, ovo je nenadmašan prečišćivač vazduha na globalnom nivou.
Možda najzanimljiviji podatak je da V5-cell, filter za mirise i gasove ima u sebi čak 2,5 kg aktivnog uglja najvišeg kvaliteta.
Akcija!

IQAir | HealthPro 250

IQAir HealthPro 250 dizajniran je tako da ima 4 stepena superiorne filtracije, ekskluzivni 3D UltraSeal™ konstrukciju i izbacuje vazduh u opsegu od 320 stepeni.

Original price was: 152,000 RSD.Current price is: 136,800 RSD.

Šifra proizvoda: hp250 Kategorija:

PreMax™ filter

Zagađeni vazduh prvo dolazi u kontakt sa PreMax™ filterom koji eliminiše mikročestice kao što su polen, perut kućnih ljubimaca i spore buđi.

V5-Cell™

V5-Cell™ oslobađa vazduh od mirisa i gasova kombinujući adsorpciju aktivnim ugljem i hemisorpciju pomoću peletizirane aktivne supstance.

HyperHEPA filter

Nenadmašni IQAir HyperHEPA filter eliminiše fine i ultra fine čestice, uključujući i bakterije, viruse i čestice iz procesa sagorevanja.

Ekskluzivna zaptivna 3D UltraSeal™ konstrukcija

Mnogi prečišćivači vazduha imaju problem za unutrašnjim konstrukcijama koje popuštaju i kroz koje se deo čestica vraća u vazduh.

IQAir je razvio sistem trodelnog zaptivanja za svaki spoj. Precizno izvedena izrada omogućava laku dostupnost i menjanje filtera, dok apsolutno zadržava sve štetne čestice.

HyperHEPA - HEPA filter kao ni jedan do sad

HEPA je sertifikat koji svi proizvođači prečišćivača vazduha moraju da poseduju, i u skladu sa svim globalnim propisima kompanija IQAir je razvila sopstveni standard filtera pod nazivom HyperHEPA.

IQAir HyperHEPA filteri poseduju izuzetno visoku moć filtriranja štetnih čestica iz vazduha, potvrđen od strane nezavisnih laboratorija. HyperHEPA filteri filtriraju 99,5% štetnih ultrafinih čestica zagađenja veličine

Swiss made je mnogo više od nalepnice o samom poreklu robe.

Svaki kupac HealthPro prečišćivača vazduha dobija ručno potpisani Sertifikat Performansi koji garantuje da je uređaj testiran i da je vazduh nakon filtriranja bio 99.97% čistiji, ili više od toga.

Potpuna kontrola nad kvalitetom vazduha

HealthPro 250 prečišćivač vazduha ima opciju programiranja automatskog rada uređaja, ali i brzine ventilatora u svakom režimu rada Inteligentno praćenje životnog veka filtera kroz tačno merene periode korišćenja, prosečnu brzinu ventilatora (ima ih 6), ali i nivo zagađenosti, precizno predviđa kada treba zameniti filtere.

#1 izbor za osobe sa astmom i alergijama

Već u prvom stepenu filtracije, kada vazduh prolazi kroz PreMax filter, HealthPro 250 uklanja sve alergene, polene, perut kućnih ljubimaca i spore buđi. HealthPro serija je dobitnik mnogih međunarodnih priznanja kao što je npr. „Seal of Approval“ koji izdaje PTPA.
Najplastičniji dokaz koliko su stvarno jaki IQAir proizvodi
Da bi odgovorio na ovo pitanje, Frank Hammes, jedan od predsednika kompanije IQAir ušao je u specijalno konstruisanu komoru u koju će biti insertovana velika količina dima i hemijskih gasova.
Osim štitnika za oči, on ne nosi gas masku - može jedino da se osloni na IQAir uređaj za prečišćavanje vazduha.

U roku od nekoliko sekundi, cela komora je ispunjena otrovnim dimom - koliko je vremena bilo potrebno moćnim HEPA filterima da spasu gospodina Franka trovanja, pogledajte u videu.

IQAir proizvodi verovatno najbolje prečišćivače vazduha na svetu. IQAIR tim specijalista usavršava tehnologiju prečišćivanja vazduha već preko 55 godina na obali švajcarskog jezera Constance.

IQAir | HealthPro 250 zamenski filteri

Ostali IQAir proizvodi

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ