RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Atem Desk | Lična zona čistog vazduha bilo gde

Atem Desk momentalno kreira vašu ličnu zonu čistog vazduha i možete ga nositi svuda sa sobom.
Atem Desk ne duva vazduh u lice, već zahvaljujući naprednoj PureJet tehnologiji usmeravanja vazduha stvara ličnu zonu čistog vazduha, gde god da se nalazite.
Akcija!

IQAir | Atem Desk beli

Čist vazduh više nikome nije zagarantovan – zato je mnogo važno da obezbedite sebi čist vazduh gde god se nalazili. Atem Desk 5-u-1 lični prečistač vazduha šalje vazduh bez zagađujućih materija direktno u vašu zonu disanja, uklanjajući do 99% čestica veličine do 0.003 mikrona iz spavaćih i dečjih soba, kancelarija, malih prostora i unutrašnjosti vozila.

Opcioni dodaci vam omogućavaju da nosite Atem svuda, od komfora vašeg doma, do automobila i putovanja.

Atem je uređaj vrhunskih performansi, dizajniran u Švajcarskoj, ali proizveden u Nemačkoj.

Original price was: 52,500 RSD.Current price is: 47,250 RSD.

Šifra proizvoda: atemdb Kategorija:

Najelegantniji HyperHEPA filter do sad

Osobe koje se mnogo kreću i putuju će znati da cene beskompromisan kvalitet vazduha koji uvek mogu da ponesu sa sobom, zahvaljujući najelegantnije upakovanom i moćnom IQAir HyperHEPA filteru.

Dizajniran u Švajcarskoj, proizveden u Nemačkoj

Atem je remek delo švajcarskog inženjeringa i nemačkog naprednog sistema proizvodnje.

Atem na nemačkom znači udah, a IQAir je odabrao da baš u Nemačkoj proizvodi Atem Desk, kao krunu svog iskustva od preko 55 godina.

Čist vazduh svaki dan, za svih 25000 udaha

Atem Desk je prosto savršen da bude tu uz nas dok radimo, spavamo, ili odmaramo. Lako se postavlja na svaki sto, i gotovo momentalno stvara zonu čistog vazduha. Atem Desk je posebno pogodan za ljude koji vole da putuju. Primera radi, vazduh u hotelskim sobama često može jako da varira u kvalitetu, a Atem je da otkloni svaku brigu i poboljša kvalitet života.

Atem Desk zarobljava ultrafine čestice

Ultrafine čestice su sve one koje su manje od 0,1 mikron i najveći problem sa njima je što su toliko male da mogu da dopru u najudaljenije delove pluća, a zatim u krvotok, i tako do praktično bilo kog organa, uključujući i mozak. Moćni HyperHEPA filter uspeva da prečisti preko 99% čestica do 0,003 mikrona, što su najmanje čestice koje postoje.

Upravljanje pomoću dodira

Uz pomoć laganog dodira možete upravljati vašim Atem Desk uređejem, tako što ćete paliti, gasiti i prilagođavati brzinu ventilatora. Plavo svetlo pokazuje trenutnu brzinu ventilatora i na četvrti dodir će se upaliti crvena svetlo i Atem Desk će se ugasiti.

Više zdravog vazduha - više zdravog razuma

Sva istraživanja govore da je čist vazduh neophodan za normalno funkcionisanje organizma, baš kao voda ili hrana. Čist vazduh je posebno neophodan za kognitivne funkcije organizma kao što su pravilno rezonovanje, koncentracija, pamćenje.

Preuzmite Atem aplikaciju

Otključajte dodatne mogućnosti vašeg Atem prečišćivača vazduha uz pomoć mobilne aplikacije. Sinhronizujte vaš mobilni uređaj i moći ćete daljinski da uključujete i isključujete vaš Atem uređaj, kao i da vršite podešavanje ventilatora.

Kako bi se uštedela energija i produžio radni vek filtera, senzor blizine će isključiti vaš Atem prečišćivač vazduha čim se udaljite od njega.
Najplastičniji dokaz koliko su stvarno jaki IQAir proizvodi
Da bi odgovorio na ovo pitanje, Frank Hammes, jedan od predsednika kompanije IQAir ušao je u specijalno konstruisanu komoru u koju će biti insertovana velika količina dima i hemijskih gasova.
Osim štitnika za oči, on ne nosi gas masku - može jedino da se osloni na IQAir uređaj za prečišćavanje vazduha.

U roku od nekoliko sekundi, cela komora je ispunjena otrovnim dimom - koliko je vremena bilo potrebno moćnim HEPA filterima da spasu gospodina Franka trovanja, pogledajte u videu.

IQAir | Atem Car zamenski filteri

Ostali IQAir proizvodi

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ