RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

BAGREM 4 Polica
DUD 1 Polica
LIPA 2 Polica
ORAH 1 Polica

Estetika luksuznih hotela i u vašem domu

Bravus baštenska oprema

Ove izdržljive, otporne i pouzdane police su ne samo praktične, već i istinski elegantne. Njihov moderan dizajn inspirisan je luksuznim hotelima i prestižnim enterijerima, što će vaš dom pretvoriti u prostor dostojan divljenja. Bez obzira da li imate kamin, peć na drva, šporet na loženje ili roštilj u dvorištu, naše police će istovremeno služiti kao funkcionalan komad nameštaja i umetničko delo koje će privlačiti poglede gostiju.

Da li ste ikada zamišljali svoj životni prostor kako odiše luksuzom i stilom? Sada možete ostvariti svoje snove sa našom serijom luksuznih polica za drva, koje će istovremeno zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne potrebe. Dostupno je pet jedinstvenih modela polica, svaki sa svojim oblikom i zapreminom, pružajući vam mogućnost da izaberete onu koja se savršeno uklapa u vaš prostor.

Zaboravite na iskidane ivice ili povrede prilikom rukovanja, jer su naše police dizajnirane sa pažnjom prema detaljima kako bi vam pružile sigurnost i trajnost.

LUX police za drva | by Bravus

Bravus police za drva su izrađene od visokokvalitetnog čeličnog lima debljine 3mm, koji je pažljivo plastificiran crnom bojom kako bi se osigurala dugotrajnost i očuvala besprekorna estetika.

Sve naše police za drva dolaze sa besplatnom dostavom i garancijom kvaliteta.

Drvo je uvek u modi.

Bravus police za drva napravljene su da traju!

Bravus police za drva su izrađene sa ciljem da vam traju dugi niz godina. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i preciznoj izradi, možete biti sigurni da će vaše luksuzne police za drva zadovoljiti sve vaše potrebe tokom dugog vremenskog perioda.

Naručite sada i dodajte dozu rafiniranosti svom domu! Kliknite na dugme „Dodaj u korpu“ i osigurajte sebi jedinstvenu priliku da uživate u ovim luksuznim policama za drva. Transformišite svoj prostor i ostvarite svoje snove o savršenom enterijeru već danas!
Bor 5 Polica

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.

TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2023. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ