BRAVUS d.o.o. – O nama

Kompanija BRAVUS je osnovana 2009. godine. Od samog starta smo imali isti cilj – da obezbedimo širim grupama ljudi najkvalitetnije električne proizvode. Čak i mnogo pre osnivanja smo uvideli potrebu da se planeta Zemlja očisti od uređaja koji ne rade kako treba, troše previše struje i preskupi su za održavanje. 

Prvi proizvodi koje smo počeli da uvozimo, a i dan danas ih prodajemo su norveški radijatori BEHA. U pitanju su električni radijatori najvišeg kvaliteta koji se još od 1917. godine proizvode u Norveškoj.  Vremenom smo proširivali asortiman, pa se tako danas možemo pohvaliti i da smo ekskluzivni zastupnici švajcarske firme IQAir koja proizvodi najkvalitetnije prečistače vazduha na svetu. 

U ponudi imamo i toplotne pumpe, radijatore sušače i obećavamo da će biti još mnogo toga, ali samo od onih stvari koje čuvaju našu planetu, a život čine lakšim.

Norveški radijatori BEHA

Proizvodnja u Norveškoj počela je još davne 1917. godine. Jednostavno se montiraju, savršeno uklapaju u svaki prostor i štede energiju. Isporuka na teritoriji cele Srbije, u roku od dva radna dana. 

Švajcarski prečistači vazduha IQAir

IQAir prečistači vazduha obezbeđuju čist vazduh praktično svuda – u stanu, na poslu, u učionici, restoranu, hotelskoj sobi, pa čak i u automobilu.

Panasonic toplotne pumpe

Toplotne pumpe Panasonic Aquarea koriste se za zagrevanje vode za radijatore, podno grejanje, fancoil uređaje, kao i za proizvodnju tople sanitarne vode.

BRAVUS radijatori sušači

BRAVUS su radijatori sušači vrhunskog kvaliteta koji će svaki vaš peškir učiniti mekanim i suvim, a istovremeno i zagrejati vaše kupatilo. Napunjeni su antifrizom i otporni su na smrzavanje.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu