RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Bravus d.o.o. | O nama

Kompanija Bravus d.o.o. je osnovana 2009. godine. Od samog starta smo imali isti cilj – da obezbedimo širim grupama ljudi najkvalitetnije električne proizvode. Čak i mnogo pre osnivanja smo uvideli potrebu da se planeta Zemlja očisti od uređaja koji ne rade kako treba, troše previše struje i preskupi su za održavanje.

Prvi proizvodi koje smo počeli da uvozimo, a i dan danas ih prodajemo su norveški radijatori BEHA. U pitanju su električni radijatori najvišeg kvaliteta koji se još od 1917. godine proizvode u Norveškoj. Vremenom smo proširivali asortiman, pa se tako danas možemo pohvaliti i da smo ekskluzivni zastupnici švajcarske firme IQAir koja proizvodi najkvalitetnije prečišćivače vazduha na svetu.

U ponudi imamo i toplotne pumpe, radijatore sušače i obećavamo da će biti još mnogo toga, ali samo od onih stvari koje čuvaju našu planetu, a život čine lakšim.

Bravus asortiman proizvoda

Norveški radijatori BEHA

Proizvodnja u Norveškoj počela je još davne 1917. godine. Jednostavno se montiraju, savršeno uklapaju u svaki prostor i štede energiju.

Švajcarski prečistači vazduha IQAir

IQAir prečistači vazduha obezbeđuju čist vazduh praktično svuda – u stanu, na poslu, u učionici, restoranu, hotelskoj sobi, pa čak i u automobilu.

Bravus radijatori sušači

Posebno smo ponosni na radijatore sušače najvišeg kvaliteta koje sami proizvodimo. Napunjeni su antifrizom, imaju termostat i lako se koriste.

Ebeco švedsko podno grejanje

Podno grejanje EBECO je električni sistem grejanja, koji se 100% proizvodi u Švedskoj. Pouzdan je, savremen i izuzetno lako se ugrađuje.

Ebeco švedski radijatori

Od proizvođača najboljeg podnog grejanja na svetu, stižu nam radijatori s energetski efikasnom kontrolom, besprekornog dizajna.

UFO baterije za solarne sisteme

Prve litijum solarne baterije sa LCD ekranom osetljivim na dodir, izuzetnih preformansi, kompatabilne sa većinom inverter brendova.

Teknix Espro električni kotlovi

Električni kotlovi ESPRO efikasno zadržavaju toplotu u domu, bez obzira na spoljnu temperaturu. Kotlovi su opremljeni isključivo komponentama evropske proizvodnje.

Panasonic toplotne pumpe

U ponudi imamo toplotne pumpe za kuće i stanove, kao i za hale i magacinske prostore. Ugradnja, održavanje, garancija.

Bravus lux baštenska oprema

Bravus police za drva su izrađene od čeličnog lima debljine 3mm, koji je plastificiran dodatno crnom bojom.

Vesti iz kompanije Bravus

Networking i razmena kvalitetnih informacija: Kompanija Bravus na značajnom B2B događaju

Networking i razmena kvalitetnih informacija: Kompanija Bravus na značajnom B2B događaju

Nakon letnjeg odmora časopis „Arhitekta“ ponovo okuplja stručnjake na istom mestu, u odličnom ambijentu i još boljem društvu, da saznaju novitete na tržištu i da se ostvare nove konekcije među [...]
Opširnije
Bravus Srbija predstavio inovativna rešenja stručnoj sceni arhitekture i građevine

Bravus predstavio inovativna rešenja stručnoj sceni arhitekture i građevine

Stručna scena arhitekture i građevine podložna je konstantnoj nadogradnji i unapređenju. Shodno tome, časopis “Arhitekta” organizuje jednodnevni skup koji je ponovo zaokružen osveženjem i posluženjem radi komfora posetioca i networkinga.
Opširnije

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ