RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

NOVO!
Atem X je stigao u Srbiju

Automatizovani rad baziran na najsavremenijim senzorima, prvi put ugrađeni u sam IQAir uređaj. Kao i kod ostalih uređaja iz Atem serije - proizvodnja je u novoj IQAir fabrici u Nemačkoj, naravno i dalje po švajcarskom dizajnu.

IQAir | Švajcarski prečišćivači vazduha najvišeg kvaliteta

IQAir prečišćivači vazduha dokazano uklanjaju sve čestice koje su i do 10 puta manje od virusa.

S ponosom vam predstavljamo kompaniju IQAir
Kompanija IQAir prizvodi već više od 55 godina vrhunske prečišćivače vazduha. Fabrike su u Švajcarskoj i Nemačkoj.

IQAir tehnologija je zasnovana na najboljim HyperHEPA H12/13 filterima i dokazana je u uslovima epidemija SARS-a, MERS-a i COVID-19 u bolnicama u Wuhanu, Pekingu i širom sveta. HyperHEPA filtracijom iz vazduha se eliminišu sve čestice do 0.003 mikrona, što je 10 puta manje od virusa. Uklanjaju se bakterije, virusi, alergeni, duvanski dim, smog, čestice zagađenja i toksični gasovi.
BRAVUS d.o.o. je ekskluzivni zastupnik za Srbiju

IQAir prečišćivači vazduha obezbeđuju čist vazduh praktično svuda – u stanu, na poslu, u učionici, restoranu, hotelskoj sobi, pa čak i u automobilu.

Najplastičniji dokaz koliko su stvarno jaki IQAir proizvodi
Da bi odgovorio na ovo pitanje, Frank Hammes, jedan od predsednika kompanije IQAir ušao je u specijalno konstruisanu komoru u koju će biti insertovana velika količina dima i hemijskih gasova.
Osim štitnika za oči, on ne nosi gas masku - može jedino da se osloni na IQAir uređaj za prečišćavanje vazduha.

U roku od nekoliko sekundi, cela komora je ispunjena otrovnim dimom - koliko je vremena bilo potrebno moćnim HEPA filterima da spasu gospodina Franka trovanja, pogledajte u videu.

IQAir | Prečišćivači vazduha za kuću

HealthPro 100 je najmanji kućni prečišćivač, ali poseduje 2 moćna filtera. HealthPro 250 je njegov stariji brat koji ima i v5-Cell filter sa 2,5 kg aktivnog uglja, ali tu je i i GC MultiGas, prečišćivač sa posebnim filterima za sve vrste gasova. Sva tri su sličnog dizajna, i na svaki se mogu dodati točkići kako bi se lako prenosili iz jedne u drugu prostoriju.

IQAir | Prenosivi prečišćivači vazduha

Atem serija je dizajnirana u Švajcarskoj, a proizvodi se u novoj IQAir fabrici u Nemačkoj. Atem Desk možete nositi svuda sa sobom, a Atem car je dizajniran specijalno za automobile. Oba poseduju specijalno izrađen radijalni HyperHEPA filter koji stvara lokalizovane zone čistog vazduha.

IQAir | Komercjialni prečišćivači vazduha

Ovo je trenutni vrhunac IQAir ponude, namenjen za velike objekte, ili kada jednostavno želimo neprevaziđene performanse, bez bilo kakvih kompromisa.
IQAir | Oprema i dodaci
IQAir proizvodi i najbolje merne instrumente za kvalitet vazduha, za unutra i za spolja. Najbolje rade u kompletu, jer se često znatno može razlikovati kvaliet vazduha unutra i napolju.

IQAir | Zamenski filterii za prečišćivače vazduha

Filteri za IQAir uređaje su priča za sebe, jer su u pitanju najkvalitetniji HEPA filteri - HyperHEPA filteri. Neki modeli imaju i dodatne filtere za maksimalno prečišćen vazduh. Svi modeli IQAir prečišćivača imaju različite pokazatelje stanja filtera, a period zamene je među najdužima na tržištu.

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ