RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Da li znate da je vazduh u novom automobilu toksičan do 3 godine?

Svi umemo da prepoznamo miris novog automobila, ali istraživanja pokazuju da baš taj miris, usled obrade pojedinih materijala može da bude štetan po disajne organe i potrebno je do 3 godine da se nivoi toksičnosti tih supstanci spuste na dozvoljen nivo.
Akcija!

IQAir | Atem Car

Vazduh u vašem automobilu sadrži koktel otrovnih dimova i gasova koji su potencijalno štetni po vaše zdravlje i zdravlje onih koje volite. Atem Car prečistač vazduha i njegov revolucionarni HyperHEPA Plus filter koristi tehnologiju filtracije vazduha testiranu i sertifikovanu da uhvati široki spektar zagađujućih materija u kabini, sve u tankom, kompaktnom kućištu, dizajniranom da se uklopi u kabinu bilo kog vozila. 

Original price was: 52,500 RSD.Current price is: 47,250 RSD.

Šifra proizvoda: atemc Kategorija:

Zagađenje od saobraćaja je gore nego što mislite

Vazduh u vašem automobilu može da sadrži koktel od preko 275 otrovnih dimova i gasova koji su potencijalno štetni po zdravlje svih ljudi u vozilu.

Superiorna filtracija gasne faze

Atem Car HyperHEPA Plus filter najbolje je rešenje za eliminisanje gasova i mirisa unutar kabine, uklanjajući 99% zagađujućih čestica i absorbujući molekule mirisa i gasova – rezultat je vazduh bez mirisa, gasova, hemikalija i čestica.

Dizajniran u Švajcarskoj, proizveden u Nemačkoj

Atem na nemačkom znači udah, a IQAir je odabrao da baš u Nemačkoj proizvodi Atem Desk, kao krunu svog iskustva od preko 55 godina.

Atem Car zarobljava 99% ultrafinih čestica do 0,003 mikrona

HealthPro 250 prečišćivač vazduha ima opciju programiranja automatskog rada uređaja, ali i brzine ventilatora u svakom režimu rada Inteligentno praćenje životnog veka filtera kroz tačno merene periode korišćenja, prosečnu brzinu ventilatora (ima ih 6), ali i nivo zagađenosti, precizno predviđa kada treba zameniti filtere.

#1 izbor za osobe sa astmom i alergijama

Već u prvom stepenu filtracije, kada vazduh prolazi kroz PreMax filter, HealthPro 250 uklanja sve alergene, polene, perut kućnih ljubimaca i spore buđi. HealthPro serija je dobitnik mnogih međunarodnih priznanja kao što je npr. „Seal of Approval“ koji izdaje PTPA.

Atem Car zarobljava 99% ultrafinih čestica do 0,003 mikrona

Ultrafine čestice su sve one koje su manje od 0,1 mikron* i najveći problem sa njima je što su toliko male da mogu da dopru u najudaljenije delove pluća, a zatim u krvotok, i tako do praktično bilo kog organa, uključujući i mozak.
Moćni HyperHEPA filter uspeva da prečisti preko 99% čestica do 0,003 mikrona, što su najmanje čestice koje postoje.

* Prečnik ljudske dlake iznosi 50 – 70 mikrona, dok su PM2.5 čestice one koje su manje od 2.5 mikrona

Atem Car stvara zonu čistog vazduha oko putnika u vozilu

Centrifugalni ventilator u Atem Car uređaju uvlači čestice i gasove iz vazduha u svoj moćni HyperHEPA filter koji se prostire u opsegu od 270°.

Atem Car brzo i efikasno distribuira čist vazduh u više delove kabine i štiti vas i vaše putnike od čestica iz dizel motora i štetnih gasova.

Preuzmite Atem aplikaciju

Otključajte dodatne mogućnosti vašeg Atem prečišćivača vazduha uz pomoć mobilne aplikacije. Sinhronizujte vaš mobilni uređaj i moći ćete daljinski da uključujete i isključujete vaš Atem uređaj, kao i da vršite podešavanje ventilatora.

Kako bi se uštedela energija i produžio radni vek filtera, senzor blizine će isključiti vaš Atem prečišćivač vazduha čim se udaljite od njega.
Najplastičniji dokaz koliko su stvarno jaki IQAir proizvodi
Da bi odgovorio na ovo pitanje, Frank Hammes, jedan od predsednika kompanije IQAir ušao je u specijalno konstruisanu komoru u koju će biti insertovana velika količina dima i hemijskih gasova.
Osim štitnika za oči, on ne nosi gas masku - može jedino da se osloni na IQAir uređaj za prečišćavanje vazduha.

U roku od nekoliko sekundi, cela komora je ispunjena otrovnim dimom - koliko je vremena bilo potrebno moćnim HEPA filterima da spasu gospodina Franka trovanja, pogledajte u videu.

IQAir | Atem Car zamenski filteri

Ostali IQAir proizvodi

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ