RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

IQAir GC MultiGas – #1 sobni prečistač vazduha za hemikalije, mirise i dim

GC MultiGas kombinuje HyperHEPA filtraciju čestica sa moćnom filtracijom gasova i mirisa.

Akcija!

IQAir | GC MultiGas

Moćna filtracija gasova i mirisa kombinovana sa HyperHEPA uklanjanjem čestica

IQAir GC MultiGas je prečistač vazduha, #1 izbor za duvanski dim, specijalista za sobne gasove i mirise koji koji potiču od kuvanja, građevinskih materijala, sveća, osveživača vazduha i brojnih drugih izvora.

GC MultiGas poseduje filter za gasove koji se sastoji iz 4 kertridža sa KMnO4 od impregniranog aluminijuma, napunjena sa granulama aktivnog uglja najvišeg kvaliteta, dobijenog iz bituminoznog uglja i projektovanog da očuva maksimalni broj mikro pora, kako bi proces filtriranja bio doveden do savršenstva.

Uz IQAir GC MultiGas možete biti sigurni da posedujete neprevaziđenu zaštitu protiv gasova, mirisa i hemikalija.

Original price was: 199,000 RSD.Current price is: 179,100 RSD.

Šifra proizvoda: gcmg Kategorija:
GC MultiGas poseduje HyperHEPA filter i specijalni 4-delni filter za gasove, i sve to upakovano u ekskluzivnu 3D UltraSeal™ konstrukciju.

HyperHEPA filtracija čestica

Moćni HyperHEPA pred-filter uklanja čestice svih veličina, uključujući i ultra-fine čestice.

Kertridži za adsorpciju na aktivnom uglju

Filteri sa aktivnim ugljem najvišeg kvaliteta u potpunosti uklanjaju isparljive organske smeše (VOC), koje su glavni uzroci mirisa.

Kertridži za hemisorpciju

Opasne hemikalije, kao što je formaldehid, uništavaju se procesom oksidacije unutar hemijski aktivnih granula specijalne vrste glinice.

Navlake filtera

Obmotavaju svaki gasni kertridž radi sprečavanja ispuštanja prašine iz filtracionog materijala.

Efikasniji od 100 gas maski

Tajna uspešnosti GC MultiGas u filtriranju svih mirisa, hemikalija i gasova je u vrhunskom filteru, koji kombinuje najbolju moguću vrstu ispune i konstrukciju filtera.

Granule specijalne vrste glinice impregnirane kalijum-permanganatom uklanjaju formadehid iz vazduha, a filterske navlake na izlazu iz filtera vrše dodatnu filtraciju.
Najplastičniji dokaz koliko su stvarno jaki IQAir proizvodi
Da bi odgovorio na ovo pitanje, Frank Hammes, jedan od predsednika kompanije IQAir ušao je u specijalno konstruisanu komoru u koju će biti insertovana velika količina dima i hemijskih gasova.
Osim štitnika za oči, on ne nosi gas masku - može jedino da se osloni na IQAir uređaj za prečišćavanje vazduha.

U roku od nekoliko sekundi, cela komora je ispunjena otrovnim dimom - koliko je vremena bilo potrebno moćnim HEPA filterima da spasu gospodina Franka trovanja, pogledajte u videu.

GC MultiGas sertifikovano uklanja čestice i do 10x manje od virusa

IQAir ne prikazuje teorijske karakteristike uređaja, već se svaki GC MultiGas sistem laboratorijski testira pre isporuke kupcima i za svaki uređaj se izdaje individualni Sertfikat performansi.

Detaljni rezultati testiranja prikazani su u ručno potpisanom „Certificate of Performance“ dokumentu, koji stiže uz svaki uređaj. Ni jedan GC MultiGas prečistač vazduha ne isporučuje se iz fabrike pre nego što se dokaže efikasnost uklanjanja čestica od minimalno 99%.

#1 prečistač vazduha za osobe sa MCS tegobama

MCS simptomi uključuju iritaciju očiju, teško disanje i kašljanje i karakterišu se kao pojačana osetljivost na kućne hemikalije. IQAir sistemi ne generišu ozon i ne upotrebavljavaju materijale koji emituju hemikalije. U konstrukciji IQAir uređaja koristi se isključivo ABS plastika visoke klase, koja ne ispušta ni malo isparljivih supstanci.

#1 prečistač vazduha za osobe sa astmom i alergijama

IQAir filteri sami po sebi apsorbuju zvuk, ali uz još duple zidove kućišta, 3D UltraSeal tehnologiju, gumene nosače, i difuzore na izlazu koji ravnomerno raspoređuju izlazni vazduh i reflektuju zvuke nazad ka unutrašnjosti uređaja, buka je smanjenja za zadivljujućih 32%.

Swiss made je mnogo više od nalepnice o samom poreklu robe

„Swiss Made“ je znak izvanrednog kvaliteta, jedinstvenosti, superiornog dizajna, inovativnosti, preciznosti i pouzdanosti. IQAir su najbolji prečišćivači vazduha na svetu, kreirani uz pomoć tehnologije koju je tim visokoedukovanih i obučenih specijalista usavršavao preko 55 godina, na obali švajcarskog jezera Constance.

IQAir | GC MultiGas zamenski filteri

Ostali IQAir proizvodi

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ