RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

IQAir | CleanZone SLS

Ultimativni samostojeći prečišćivač vaduha kapaciteta do 836 m². Bešuman i besprekoran. Idealan za škole, univerzitete, poslovne prostorije, izložbene salone, bolnice.
Akcija!

IQAir | CleanZone SLS

CleanZone SLS je najmoćnije rešenje za velike prostore. U stanju je da na svakih 15 minuta u potpunosti zameni vazduh u prostorijama do 200 m², a koristi se za prostorije do čak 836 m²

Čestice iz dizel motora, alergeni, virusi i sve ostale lebdeće zagađujuće čestice, uključujući i sitne ali smrtonosne ultrafine čestice, ostaju na filterima prečistača vazduha CleanZone SLS ima zagađenja vazduha. Velika prednost ovog uređaja je i što je skoro potpuno nečujan, čak i pri najvećoj brzini rada ventilatora.

IQAir filteri u uređaju CleanZone SLS uklanjaju više od 99% svih čestica većih od 0.3 mikrona, a dokazano je i uklanjanje ultrafinih čestica prečnika do 0.003 mikrona, najmanjih čestica koje postoje.

Original price was: 773,000 RSD.Current price is: 695,700 RSD.

Šifra proizvoda: czsls Kategorija:

Ogroman protok vazduha, bešumno

Vazduh struji kroz CleanZone SL praktično bez ikakvih zvukova, zahvaljujući prvenstveno AMG (advanced micro-fiber) tehnologiji i filtracionim vlaknima koja su 10x tanja od običnih.

Clean Zone SLS ima izuzetan kapacitet protoka vazduha do 820m³/h, dok istovremeno zadovoljava i najstrože standarde buke i obezbeđuje neprevaziđenu filtraciju vazduha.

Veliki kapacitet Clean Zone SLS uređaja omogućava mu da izvrši i do 4 promene vazduha u toku jednog sata u prostoriji od 200m³. Vazduh se uvlači na dnu Clean Zone SLS sistema i usmerava se naviše u okolinu, kako bi se izbegla promaja i nelagodnost.

Neverovatno niska potrošnja struje, čak na najvećoj brzini

Sa 56 dB pri najvećoj brzini, CleanZone SLS najtiši je prečišćivač vazduha visokih performansi na svetu.

S druge strane CleanZone SLS se ističe i izuzetnom ekonomičnošću, jer je u stanju da prečišćava vazduh u prostorijama do 836 m², za svega nekoliko dinara dnevno.

„Swiss Made“ je mnogo više od nalepnice o samom poreklu robe

CleanZone SLS ne samo da je dizajniran i projektovan u Švajcarskoj, već je takođe i proizveden u Švajcarskoj. Upotrebom najkvalitetnijih komponenti, radom tima posvećenih i iskusnih radnika i proizvodnim procesom usavršavanim preko 55 godina, IQAir proizvodi najbolje prečišćivače vazduha na svetu.

Napredni upravljački panel

Pomoću optičkih senzora na ovom panelu se može upravljati brzinom CleanZone SLS uređaja, videti u svakom trenutku trenutnu iskorišćenost filtera, podesiti tajmer, izmeniti podešavanja nivoa zagađenosti, te omogućiti pristup uređaju samo uz šifru.

#1 prečišćivač vazduha za osobe sa astmom i alergijama

CleanZone SLS bez problema uklanja sve tipove alergena i mikroorganizama, provlačeći zagađujuće materije kroz 99% efikasan HyperHEPA filter četiri puta na sat. Rezultat je potpuna eliminacija alergena i mikroorganizama u prostoriji.

Lako uklopiv u bilo koji prostor

CleanZone SLS se može smestiti horizontalno ili vertikalno, zakačiti na zid, ili postaviti na točkiće. Kakva god da je prostorija u pitanju, CleanZone SLS će naći svoje mesto.
Još od 2003. (za vreme trajanja epidemije SARS virusa), pa do danas, bolnice u Pekingu su opremljene IQAir uređajima za prečišćavanje vazduha.

S ponosom ističemo da je BRAVUS d.o.o. ekskluzivni zastupnik i distributer za Srbiju ugledne švajcarske kompanije IQAir koja već preko 55 godina kreira rešenja za prečišćavanje vazduha.

Najplastičniji dokaz koliko su stvarno jaki IQAir proizvodi
Da bi odgovorio na ovo pitanje, Frank Hammes, jedan od predsednika kompanije IQAir ušao je u specijalno konstruisanu komoru u koju će biti insertovana velika količina dima i hemijskih gasova.
Osim štitnika za oči, on ne nosi gas masku - može jedino da se osloni na IQAir uređaj za prečišćavanje vazduha.

U roku od nekoliko sekundi, cela komora je ispunjena otrovnim dimom - koliko je vremena bilo potrebno moćnim HEPA filterima da spasu gospodina Franka trovanja, pogledajte u videu.

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ