RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Možete odahnuti.

Uz švajcarske prečišćivače vazduha IQAir, zagađen vazduh više nije opasnost.
-10% popusta na atem seriju

"Kada je u medijima odjeknula informacija da je tokom 2021. u Srbiji preminulo 15 000 ljudi od posledica zagađenja vazduha, suprug i ja smo odlučili da uradimo sve što možemo kako bismo zaštitili našu decu, a i sačuvali sebe za njih. Analizirali smo sve opcije koje postoje na domaćem tržištu i bez dvoumljenja odabrali IQAir, jer samo ovi prečišćivači imaju kapacitet da neutrališu PM čestice, koje zapravo prave najveći problem. Slobodno mogu reći da mi je pao kamen sa srca, jer ne znam kako bih živela s informacijom da u vazduhu vreba nešto što ne razara samo moje, već i zdravlje moje porodice, a da ne preduzimam ništa."

Sanja Petrović
  • registrovan kupac

Dom treba da bude naše najsigurnije mesto. Ali kako, kad je vazduh u njemu LJUBIČAST?

Ako ste mislili da opasnost od zagađenog vazduha stupa čim kročite na ulicu, u pravu ste, ali bi trebalo da znate još jednu bitnu stvar. Zagađenje od sagorevanja uglja, individualnih ložišta, saobraćaja je često podjednakog intenziteta kao u vašem domu!

Uzroci su prašina, gasovi, isparenja, vlaga, buđ, i nadasve PM2.5 čestice, toliko sitne da se mogu videti samo pod mikroskopom, a koje imaju dugoročno i razarajuće dejstvo po ljudski organizam.  

“Izloženost PM2.5 česticama u periodu od nekoliko sati do nekoliko nedelja, može izazvati kardiovaskularna oboljenja, imala ona fatalan ishod ili ne; dugotrajna izloženost finim česticama (npr. nekoliko godina) povećava smrtnost i smanjuje životni vek populacije za nekoliko meseci do nekoliko godina.”

Američka asocijacija kardiologa

Spisak posledica dugotrajne izloženosti zagađenom vazduhu je poduži:

Plućne i kardiovaskularne bolesti

Zagađen vazduh povećava rizik od oboljenja srca i pluća, što uključuje bolesti poput srčanih udara, angine pektoris, bronhitisa i astme.

Maligne bolesti

Prisustvo zagađivača u vazduhu povezano je sa povećanim rizikom od razvoja različitih oblika malignih bolesti, uključujući rak pluća, grla i drugih organa respiratornog sistema.

Nepravilan razvoj fetusa i odojčadi

Izloženost zagađenom vazduhu može negativno uticati na razvoj fetusa tokom trudnoće, kao i na zdravlje odojčadi, povećavajući rizik od niskog porođajne težine i respiratornih problema.

Neurološka oštećenja

Efekti zagađenog vazduha mogu doprineti pojavi neuroloških poremećaja, uključujući smanjenje kognitivnih funkcija, povećanu incidencu neuroloških oboljenja kod dece i odraslih, kao i veći rizik od neurodegenerativnih bolesti poput Alchajmerove bolesti.

Većina prečišćivača koji se mogu naći na domaćem tržištu mogu da eliminišu prašinu i neprijatne mirise, ali su nemoćni pred PM2.5 česticama. To je zato što nemaju HEPA filter, koji jedini ima kapacitet da ukloni ove razarajuće čestice.

S ponosom vam predstavljamo kompaniju IQAir

Kompanija IQAir prizvodi već više od 55 godina vrhunske prečišćivače vazduha. Fabrike su u Švajcarskoj i Nemačkoj.

IQAir tehnologija je zasnovana na najboljim HyperHEPA H12/13 filterima i dokazana je u uslovima epidemija SARS-a, MERS-a i COVID-19 u bolnicama u Wuhanu, Pekingu i širom sveta. HyperHEPA filtracijom iz vazduha se eliminišu sve čestice do 0.003 mikrona, što je 10 puta manje od virusa.

Uklanjaju se bakterije, virusi, alergeni, duvanski dim, smog, čestice zagađenja i toksični gasovi.

BRAVUS d.o.o. je ekskluzivni zastupnik za Srbiju

Što znači da uređaje kupujete od zvaničnog uvoznika za koje je obezbeđen servis, garancija, kao i rezervni delovi.

Za manje od pola sata vazduh u vašem domu biće kao da ste na Alpima!

Bravus Srbija IQAir | Atem X

Original price was: 186,900 RSD.Current price is: 168,210 RSD.

Ušteda 10% (18 690 RSD)

Atem X je proizvod švajcarskog dizajna koji nam dolazi iz IQAir fabrike u Nemačkoj. Atem X može poptpuno automatizovano da reguliše rad kroz 8 stepeni filtracije. Na najvišoj, 8-oj brzini prečišćava prostorije do 154 m² za samo 30 minuta.

DOKAZANO UKLANJA:

Alergene

Okidače astme

Bakterije i viruse

PM2.5 čestice

Za više informacija o uređaju, kliknite ovde

"Pošto sam inženjer, jasno je zašto sam odvojio vreme da istražim sve prečišćivače vazduha koji se mogu naći u Srbiji. Tako sam saznao za IQAir i uvideo koliko prednjače u odnosu na ostale proizvođače. Odlučio sam se za Atem X zato što ima ugrađen merač kvaliteta vazduha, pa samim time sam podešava jačinu rada. Šta da vam kažem, na ovakvim stvarima se ne štedi. Razmišljam da uzmem i za auto."

Miloš D.
  • registrovan kupac

Uživajte u vožnji punim plućima!

Original price was: 52,500 RSD.Current price is: 47,250 RSD.

Ušteda 10% (5 250 RSD)

Vazduh u vašem automobilu sadrži koktel otrovnih dimova i gasova koji su potencijalno štetni po vaše zdravlje i zdravlje onih koje volite. Atem Car prečistač vazduha i njegov revolucionarni HyperHEPA Plus filter koristi tehnologiju filtracije vazduha testiranu i sertifikovanu da uhvati široki spektar zagađujućih materija u kabini, sve u tankom, kompaktnom kućištu, dizajniranom da se uklopi u kabinu bilo kog vozila. 

Za više informacija o uređaju, kliknite ovde

Besprekoran vazduh u radnom okruženju.

Original price was: 52,500 RSD.Current price is: 47,250 RSD.

Ušteda 10% (5 250 RSD)

Čist vazduh više nikome nije zagarantovan – zato je mnogo važno da obezbedite sebi čist vazduh gde god se nalazili. Atem Desk 5-u-1 lični prečistač vazduha šalje vazduh bez zagađujućih materija direktno u vašu zonu disanja, uklanjajući do 99% čestica veličine do 0.003 mikrona iz spavaćih i dečjih soba, kancelarija, malih prostora i unutrašnjosti vozila.

Opcioni dodaci vam omogućavaju da nosite Atem svuda, od komfora vašeg doma, do automobila i putovanja.

Atem je uređaj vrhunskih performansi, dizajniran u Švajcarskoj, ali proizveden u Nemačkoj.

Za više informacija o uređaju, kliknite ovde

Iskoristite promotivnu ponudu i poručite već danas - poštatina je POTPUNO BESPLATNA, a pošiljka je na vašoj adresi kroz dva radna dana! Poručite preko sajta ili pozovite 065/26 28 000

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

Online plaćanje

Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

© BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ