RSD 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Networking i razmena kvalitetnih informacija: Kompanija Bravus na značajnom B2B događaju

Networking i razmena kvalitetnih informacija: Kompanija Bravus na značajnom B2B događaju

Nakon letnjeg odmora časopis „Arhitekta“ ponovo okuplja stručnjake na istom mestu, u odličnom ambijentu i još boljem društvu, da saznaju novitete na tržištu i da se ostvare nove konekcije među kolegama.

Nakon napornih radnih sati, posetioci su 11., 12. i 13. septembra od 18h u prostoru Impact Hub-a, dočekivani uz osveženje i reklamni materijal prezentera. Trodnevni događaj otvoren je uvodnom rečju osnivača časopisa i organizatora događaja Vuka Dimitrijevića.

Predstavnica kompanije „Bravus“ Ana Jovićević Popović vodila je posetioce kroz sve tehnologije koje su dostupne na našem tržištu, bilo da potiču iz inostranstva ili su domaćeg porekla. Firma „Bravus“ osnovana je 2009. godine i od tada beleži konstantan rast. Isto tako, značajno je napomenuti da čak ni pandemija nije uticala negativno na njihov poslovni uspeh. Ostvarili su uspešne saradnje sa kompanijama kao što su „Panasonic“, „Beha“, „Ebeco“ i „IQAir“.

Što se tiče domaće proizvodnje, posebno su se istakli u proizvodnji sušača za kupatila. Ove saradnje su im omogućile da ostvare svoju viziju – da visokokvalitetne strane tehnologije budu dostupne na našem tržištu po konkurentnim cenama i da svima pruže priliku da se upoznaju sa njihovim prednostima, koje će dugoročno unaprediti kvalitet života i udobnost. Gospođa Jovićević Popović je detaljno predstavila različite vrste tehnologija i njihove tehničke karakteristike.

Kompanija „Bravus“ usmerena je na primenu ovih tehnologija u stambenim prostorima, ali su njihovi sistemi tako napredni da se mogu uspešno koristiti i u industriji.

Kraj događaja je zaslađen posluženjem i networkingom između kolega. Iščekujemo zajedno nove datume, sa novim licima i novim informacijama koje proširuju znanje, veštinu i kvalitet struke.

Izvor: Economy.rs

Podelite tekst sa kolegama i prijateljima

Comments are closed

  Besplatna dostava

  Vršimo besplatnu isporuku u roku od 2 radna dana za sve proizvode na stanju.

  Online plaćanje

  Robu možete platiti platnim karticama, pouzećem ili uplatom na račun.
  TOPLO. ČISTO. EFIKASNO.

  © BRAVUS d.o.o. 2024. | Sva prava zadržana | Izrada sajta ХАЈДУЦИ