Gusana peć na drva HERCULINA S

132.000 RSD

Sa svojom širokom osnovom, granitnim stranicama i čvrstim podom od livenog gvožđa, ovo je robusna peć koja će izgledati kao deo vašeg nameštaja. Deo za skladištenje drva i široka osnova doprinose toploj kućnoj atmosferi. Herculina S opremljena je sa rotirajućim ložištem i samo jednom polugom za doziranje vazduha.

Tehničke informacije:

Efikasnost: 80,3 %
Testirani kapacitet: 7 kW
Težina: 155 kg
Protok dimnih gasova – drvo: 12,6 m (g/s)
Pritisak: 12 p (Pa)
Prečnik otvora za dimne gasove: 150 mm
Temperatura dimnih gasova – drvo: 316 °C
Prašina (mg): 37 mg/Nm³
Kapacitet: 6-8 kW

Testirano u skladu sa sledećim standardima: gem. Art. 15a B-VG, BstV München, Regensburg, Stuttgart and Aachen, gem. DIN plus, Ö-Norm, CE norm,1.+2. BimschV. and Luftreinhalte-Verordnung.

Dodatna dokumentacija: HERCULINA S uputstvo za upotrebu i HERCULINA S tehničke informacije.

Opis

Proizvodnja gusanih peći „Globe Fire“ je porodični posao već pet generacija i od samog početka predstavlja vrhunsko zanatsko umeće. Prednosti su nam veliko iskustvo u radu sa visokokvalitetnim livenim gvožđem i upotreba naprednih tehnologija.

Pre više od 150 godina preduzeti su prvi koraci u dizajniranju i proizvodnji peći, šporeta i kamina. Tokom godina naši modeli su se prilagođavali aktuelnim standardima. Danas su naši modeli opremljeni tehnologijama koje zadovoljavaju zahteve čistog i ekonomičnog sagorevanja.

Tradicionalne peći od livenog gvožđa su osnova našeg posla, a naš cilj je da u vaš dom vratimo toplinu dobrih starih vremena.