fbpx

Gusana peć EROS II

130.000 RSD

Model Eros II 2800 Y – gusana peć na drva

Eros II,  očaravajuća peć koja kao da dolazi iz 1001 noći.

Stilska, elegantna, kvalitetna i opremljena tehnologijom sagorevanja najvišeg standarda.

Na prednjoj strani ima dvostruka vrata, a vrata na desnoj bočnoj strani omogućavaju ubacivanje drva dužine do 33 cm. Ova peć, kao i naše druge peći, može da sagoreva i ugalj. Eros I je isti model kao i Eros II, s tom razlikom što ima bočna vrata na levoj strani i jednostruka vrata na prednjoj strani.

Kao opcija, na vrh peći mogu se postaviti hrom/mesingane ukrasne ručice.

 

Tehničke informacije:

Efikasnost: 80,4 %
Testirani kapacitet: 6 kW
Težina: 115 Kg
Protok dimnih gasova – drvo: 6,5 m (g/s)
Pritisak: 10 p (Pa)
Prečnik otvora za dimne gasove: 150 mm
Temperatura dimnih gasova – drvo: 327 °C
Prašina (mg): 35 mg/Nm³
Kapacitet: 3-7 kW 

 

Testirano u skladu sa sledećim standardima: gem. Art. 15a B-VG, BStV München, Regensburg, Stuttgart and Aachen, gem. DIN plus, Ö-Norm, CE norm,1.+2. BimschV. and Luftreinhalte-Verordnung Switzerland.

Dodatna dokumentacija: EROS II uputstvo za upotrebu i EROS II tehnička dokumentacija.

Šifra proizvoda: eros Kategorija:

Opis

Proizvodnja gusanih peći „Globe Fire“ je porodični posao već pet generacija i od samog početka predstavlja vrhunsko zanatsko umeće. Prednosti su nam veliko iskustvo u radu sa visokokvalitetnim livenim gvožđem i upotreba naprednih tehnologija.

Pre više od 150 godina preduzeti su prvi koraci u dizajniranju i proizvodnji peći, šporeta i kamina. Tokom godina naši modeli su se prilagođavali aktuelnim standardima. Danas su naši modeli opremljeni tehnologijama koje zadovoljavaju zahteve čistog i ekonomičnog sagorevanja.

Tradicionalne peći od livenog gvožđa su osnova našeg posla, a naš cilj je da u vaš dom vratimo toplinu dobrih starih vremena.