PANASONIC klima uređaji

Najviša energetska klasa

Ekonomičan, ekološki rad uz visoki sezonski koeficijent efikasnosti. Originalna tehnologija invertera kompanije Panasonic i kompresor visoke efikasnosti obezbeđuju maksimalnu uštedu energije. To vam omogućava da uživate u manjim računima za struju dok doprinosite zaštiti životne sredine.

Spremno za povezivanje jedinice sa internetom, putem mobilnog telefona uz pomoć aplikacije Panasonic Comfort Cloud. Upravljanje, nadzor, jednostavno programiranje uz pomoć jednostavnog interfejsa.

Još čistiji vazduh uz nanoe™ X

Nova tehnologija nanoe™ X predstavlja revoluciju u prečišćavanju vazduha. Novorazvijena tehnologija nanoe™ X proizvodi 10x puta više OH radikala (4 800 milijardi) od običnih nanoe™ tehnologije. Veće količine OH radikala koji su sadržani u nanoe™ X dovode do izvanrednih efekata u suzbijanju bakterija, virusa i alergena, kao i na osvežavanje prostora. Svežiji i čistiji dom čeka na vas.

Novo upravljanje

Uživajte u inovativnom dizajnu koji godi vašim prstima sa novim stilizovanim i uglađenim upravljačem Sky Controller sa pozadinskim osvetljenjem. Veći ekran i jednostavnija upotreba.

NOVO U BRAVUS PONUDI

Energetski paketi

Kompletno rešenje za grejanje i hlađenje

Od najrenomiranijih svetskih proizvođača

Za vaš stan, apartman, poslovni prostor

– Već od 1450 EUR –

Saznaj više