Norveški BEHA Wi-Fi radijatori Serija PV

Norveški BEHA Wi-Fi radijatori serija PV su električni radijatori visine 40 cm. Imaju on/off prekidač, elektronski termostat i priključni kabl dužine 1,5 m, sa utikačem DIN. Poseduju električnu zaštitu IP 24 (zaštita od prskanja vodom) i zaštitu od pregrevanja.

Svaki radijator PV serije poseduje opciju Wi-Fi kontrole putem Interneta.

BEHA Wi-Fi PV6

24.000 rsd

snaga: 600 W
greje:
4-6 m²
visina:
40 cm
širina: 55.5 cm
debljina: 9 cm

BEHA Wi-Fi PV10

27.000 рсд

snaga: 1000 W
greje: 6-10 m²
visina: 40 cm
širina: 80.3 cm
debljina: 9 cm

Нема на залихама

BEHA Wi-Fi PV15

31.000 рсд

snaga: 1500 W
greje: 12-15 m²
visina: 40 cm
širina: 117,5 cm
debljina: 9 cm

BEHA Wi-Fi PV20

34.000 рсд

snaga: 2000 W
greje: 15-20 m²
visina:
40 cm
širina: 142,3 cm
debljina: 9 cm

Нема на залихама

BEHA norveški radijatori su najstariji norveški radijatori na tržištu.

Zašto baš BEHA?

Serija PV je serija norveških radijatora sa Wi-Fi upravljanjem putem mobilne aplikacije koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za grejanjem bilo koje prostorije.

Svi radijatori iz PV serije su visine 40 cm, a razlikuje ih širina i naravno snaga, odnosno veličina prostorije za koju su namenjeni.  Najmanji radijator iz serije, model PV6 je predviđen za prostorije 4 – 6 m², dok će najveći model PV20 bez problema zagrejati prostorije do 20 m².

Norveški radijatori BEHA se savršeno uklopaju u svaki prostor. Isporučujemo ih besplatno širom Srbije, u roku od 2 radna dana.

Zaštita od prskanja vodom i zaštita od pregrevanja

Zbog IP 24 zaštite BEHA radijatori se mogu postavljati i u kupatilima. Dvostruka izolacija štiti od proboja električne energije u kućište.

Maksimalna temperatura panela je 80°C pri spoljnoj temperaturi od 20°C. Svi BEHA radijatori su potpuno bezbedni za decu.

Napredna kontrola pomoću Wi-Fi aplikacije

Mobilna aplikacija za BEHA Wi-Fi radijatore pruža zaista fenomenalne mogućnosti. Možete uvek daljinskim putem upaliti radijatore da bi zagrejali prostor pre neko što stignete, ali ih isto tako možete i isključiti ako ste zaboravili.

Posebna pogodnost je podešavanje temperature u svakoj sobi ponaosob, ali i automatsko podešavanje rada BEHA Wi-Fi radijatora.

 • GLAVNE PREDNOSTI
 • Maksimalna ušteda
 • Jednostavna montaža
 • Izuzetna pouzdanost
 • Bez troškova održavanja i servisa
 • Dug životni vek, bešuman rad
 • PODRUČJA UPOTREBE
 • Centralno grejanje
 • Dodatno grejanje
 • Zaštita od smrzavanja negrejanih prostorija
 • Dodatak podnom grejanju
 • Stambene i poslovne prostorije

Dodatna oprema: BEHA podni nosači

Ukoliko ne želite da kačite radijator na zidove, ili želite da ga premeštate po potrebi u drugu prostoriju, tu su BEHA podni nosači.

Podni nosači za norveške radijatore BEHA odgovaraju svim BEHA norveškim radijatorima. Izuzetno su stabilni i jednostavno se postavljaju. Uz pomoć podnih nosača norveški radijatori P, PV i LV serije postaju lako prenosivi.

2.400 RSD

Ostali BEHA radijatori:

BEHA Wi-Fi radijatori serija LV

Svi radijatori iz LV serije su visine 20 cm, a razlikuje ih širina i naravno snaga, odnosno veličina prostorije za koju su namenjeni. Najmanji radijator iz LV serije, LV5 je predviđen za prostorije od 3 do 5 m², dok će najveći LV12 bez problema zagrejati prostorije do 12 m².

BEHA radijatori serija P

Svi radijatori iz P serije su visine 40 cm, a razlikuje ih širina i naravno snaga, odnosno veličina prostorije za koju su namenjeni. Najmanji radijator iz P serije, P6 je predviđen za prostorije od 4 do 6 m², dok će najveći P20 bez problema zagrejati prostorije do 20 m².

BEHA portabl radijator

GME 1500T je moćni prenosivi norveški radijator idealan za sve prostorije do 15 m². GME 1500T poseduje automatsku zaštitu protiv pregrevanja i funkciju protiv smrzavanja, što ga čini idealnim za vikendice i sve ostale objekte koje možda ne posećujemo toliko često.

0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu