Link na švedski website
www.thermia.com

        Švedska kompanija THERMIA je član DANFOSS grupe, jednog od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača termotehničkih uređaja na svetu. THERMIA je osnovana 1923. godine, a od 1973. godine, već više od 40 godina, proizvodi toplotne pumpe.

Višedecenijsko iskustvo eksploatacije THERMIA toplotnih pumpi u najsurovijim skandinavskim klimatskim uslovima, kao i razvoj proizvoda u najsavreminijem sopstvenom istraživačkom centru, doveli su ovu kompaniju na vrh u svom domenu.

     

GREJANJE

Toplotna pumpa je najisplativije rešenje za grejanje objekata. Koristi energiju sunca tako što prebacuje/pumpa toplotu iz vazduha ili zemlje u unutrašnjost objekta.


HLAĐENJE

Zaboravite na skupe klima-uređaje. Toplotna pumpa će efikasnije i isplativije ohladiti vaš objekat.


ZAGREVANJE SANITARNE TOPLE VODE

Za vreme dok toplotna pumpa greje ili hladi vaš objekat, ona može zagrejati i velike količine sanitarne tople vode. Naša patentirana tehnologija proizvodi i veće količine i topliju vodu od bilo koje druge toplotne pumpe na tržištu, što je dokazano nezavisnim ispitivanjima.


GREJANJE BAZENA

Želite da koristite toplotnu pumpu za zagrevanje vode u vašem bazenu? Nikakav problem. Prilikom dimenzioniranja toplotne pumpe ćemo ovo uzeti u obzir i dobićete najisplativije rešenje za zagrevanje vašeg bazena.