Link na švedski website
www.thermia.com

        THERMIA ONLINE

Kontrolišite svoju toplotnu pumpu preko mobilnog telefona, računara ili tableta 

 

Ponoću opcije Thermia Online, moguće je daljinski upravljati radom toplotne pumpe preko mobilnog telefona, računara ili tableta, sa bilo kog mesta na svetu. Na primer, možete da smanjite temperaturu za vreme dok ste na godišnjem odmoru i da je ponovo povećate pre nego što stignete kući. Ako se kući vraćate ranije nego što ste planirali - nema problema, pomoću Thermia Online možete lako i na vreme da izvršite bilo koje podešavanje rada toplotne pumpe.

Pomoću Thermia Online možete u bilo koje doba dana da proverite da li vaš sistem grejanja radi kako treba i koja je temperatura trenutno u kući. Ako iskrsne bilo šta nepredviđeno u radu toplotne pumpe, vi ili firma koju ste ovlastili da vam održava toplotnu pumpu ćete istog trenutka biti obavešteni o tome putem servisa Thermia Online. Na ovaj način je moguće daljinskim putem izvršiti sva podešavanja rada toplotne pumpe, bez izlaska na lice mesta. Takođe je moguća i kontrola rada više toplotnih pumpi na različitim lokacijama - na primer, ako imate vikendicu sa toplotnom pumpom ili rođake kojima je potrebna vaša pomoć u podešavanju rada pumpe.

Thermia Online povezuje toplotnu pumpu sa internetom preko vašeg postojećeg internet rutera. Ukoliko internet veza nije dostupna, moguće je i povezivanje putem mobilnog 3G/4G modema (obezbeđuje ga vaš lokalni mobilni operater). Thermia Online aplikacija je dostupna i za Android i za iPhone mobilne telefone.

illu

Princip rada Thermia Online:

Thermia Online povezuje vašu toplotnu pumpu sa internetom. Ako imate već postojeću internet vezu, vaš THERMIA distributer može direktno povezati toplotnu pumpu na nju. To znači da nema nikakvih dodatnih troškova za razmenu podataka. Ako nemate postojeću internet vezu (na primer u vašoj vikendici), preporučujemo nabavku 3G/4G modema kod vašeg mobilnog operatera.

Svi podaci koje vaša toplotna pumpa šalje čuvaju se na serveru proizvođača i možete im pristupiti u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta na svetu preko mobilnog telefona, računara ili tableta.

Aplikacija Thermia Online se preuzima sa App Store (iPhone) ili sa Google Play (Android). Thermia Online radi sa svim modelima THERMIA toplotnih pumpi.